Plug & drive - со gps365!

GPS следење на возилата е едноставно.

Ви треба автоматизиран Дневник ? Или сакате да знаете каде се Вашите возила моментално? И без скапа инсталација на хардвер и софтвер gps365! Ви го нуди токму тоа

Нашиот уред за следење е едноставен за стандарден OBD2 приклучок во Вашето возило, поврзете и тргнете! Лоцирањето на Вашите возила никогаш не било полесно

Дали сте љубопитни? Пробајте ја нашата демо верзија веднаш! Тестирајте ја демо верзијата

Вашите предности на прв поглед:

Автоматски Дневник

Не трошете повеќе време на пишување записници! Целиот Ваш возен ред е автоматски запишан.

Бројни извештаи

Погледнете ги патуваните рути или проверете ја брзината во било кое време преку нашите софистицирани извештаи.

Следење на Вашите возила во живо

Сега секогаш ќе знаете каде се Вашите возила! 24 часа и било каде во светот, само со еден клик.

Гео - Аларми

Дефинирање на релевантни подрачја и дефинирање на автоматски предупредувања кога Вашето возило пристигнува или заминува.

Веродостоен и сигурен

Кодиран пренос на податоци. Сигурноста на Вашите податоци е наш приоритет!

Квалитет произведен во Австрија

gps365 GmbH е 100% Австриска, приватна компанија. Ние сме независни и флексибилни, благодарејќи на in-house развојот!

А колку тоа чини? Проверете ги нашите понуди! Цени

Флексибилно како што сте Вие

gps365 е таму каде што сте Вие! Без разлика дали сте на компјутер или во движење со Вашите смарт телефони или таблети: Нашиот систем е оптимизиран за Вашa удобност и максимална компатабилност. Имајте контрола над Вашите возила во било кое време

Не е потребна инсталација на софтверот

WEB-базиран софтвер е создаден на gps365 непотребна инсталација За да почнете, доволно е само да го вклучите Вашиот интернет пребарувач. И најдоброто: Нашите регуларни надоградувања на софтверот се апсолутно бесплатни и инстантно достапни за Вас!

Имате ли други прашања? FAQ, ќе ви понуди одговори! FAQ, прашања и одговори
Што можеме да сториме за Вас? Ние ве советуваме! Контактирајте не
Diese Website verwendet Cookies. Wenn Sie die Website weiter nutzen, gehen wir von Ihrem Einverständnis aus. Weitere Informationen zu unserem Umgang mit personenbezogenen Daten finden Sie in unserer Datenschutzerklärung.